Zona exterior

Aquesta zona també té varis espais diferenciats:  el Bosquet, l’Era i les Casetes.

El Bosquet està situat a la zona de dalt de la masia, al costat del portal d’entrada des del camí asfaltat. Aquí s’hi pot trobar diferents espais per desenvolupar-se a nivell psicomotriu i potenciar el seu coneixement amb el medi natural doncs la casa està en ple entorn rural. Alhora, aquest espai disposa d’una zona de passeres de fustes i rodes, un tobogan tancat, un sorral, el Racó de la Música, un trenet de la diversió, gronxadors per a petits i grans i un gran llit elàstic totalment tancat. Tal i com el seu nom diu, el Bosquet és un espai rodejat de pins i altres arbres grans amb les seves ombres.

L’Era es troba just davant del porxo de la casa amb unes vistes espectaculars de l’entorn. En aquest espai hi ha dos porxos, un cobert i l’altre descobert, i una zona gran d’herba que permeten tant el joc lliure com la proposta d’activitats variades. Just davant l’Era hi ha el pou i la piscina que estan tancats per seguretat, tot i que hi ha la possibilitat de fer banyets a la piscina petita i sempre amb la supervisió i acompanyament d’un adult.

La zona de les Casetes consta de dues cases petites: en una hi ha el taller de la casa i és on es tanquen els gossos, la Nuca i en Llop, durant les hores de servei; i l’altra caseta fa funcions de petit magatzem d’eines i maquinària. Al costat de les Casetes hi ha l’antic hort al qual s’accedeix per una tanca. Aquest espai no se’n fa ús al no estar tancat amb una tanca metàl·lica.

Hi ha la voluntat de crear més espais a la zona exterior: el Racó de l’Aigua i Experimentació, el Galliner i l’Hortet però es volen fer amb la complicitat i ajuda de les famílies usuàries del servei i amics col·laboradors a fi de que puguin sentir l’espai Mirades com a més seu.

 

Podeu veure un recull de les imatges dels diferents espais exteriors (properament s’actualitzarà):

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.