Sobre mi

20191228_112634

Sóc l’Agnès Alegrí, mare de tres fills, l’Alèxia de 17 anys, l’Aniol de 12 i en Roger de 6, mestra d’Educació Infantil amb l’especialitat en llengua anglesa i actualment mare de dia del meu espai Mirades. Em considero una persona optimista, sincera, amb una iniciativa i capacitat d’adaptació elevades. Sóc curiosa i m’encanta aprendre i per això miro de formar-me tant a nivell professional com personal. El meu lema és “la felicitat no és un destí, sinó el camí”, així que aprofitem bé el viatge!

Visc en una petita masia prop de Sils amb un entorn tranquil i rural que em recorda la meva infantesa a casa els avis, on tot tenia un ritme pausat en sintonia amb la natura.

En base a la meva experiència professional a les llars d’infants i personal com a mare, penso que és necessari donar una altra visió al món educatiu. Una visió més holística, acord i respectuosa amb els ritmes naturals dels infants i més personalitzada. Els espais i materials han de ser creats de forma acurada i adaptant-se a les seves capacitats i habilitats. Una visió on l’adult tingui el rol d’observar, escoltar i atendre les seves necessitats i interessos i que alhora, els acompanyi, amb amor i respecte, en aquest viatge de creixement i desenvolupament integral.

Crear una escoleta a la meva pròpia casa és un somni fet realitat i poder-lo compartir amb els meus fills i la meva parella, Àngel, és molt gratificant ja que tots ens enriquim de múltiples experiències tant amb els infants com amb les seves famílies. Aquí tots fem tribu!

També em recomforta saber que aquest somni no el faig en solitud. Formar part de la cooperativa Mares de dia SCCL és un recolzament i garantia per a les famílies usuàries del servei i per a mi mateixa, ja que això significa que les coses es fan ben fetes, amb un sentit, organització i coordinació.

Oferir el servei de llar de criança Mirades és com fer de mare. Cada dia és un repte i alhora una oportunitat de créixer, aprendre i enriquir-se i no només dels petits infants sinó també de les seves famílies. Cada dia, descobrim plegats que hi ha moltes mirades i formes de mirar el nostre entorn.

Si us interessa tenir més informació per crear el vostre projecte de mare de dia o bé com a família usuària del servei, no dubteu en contactar via mail a mirades.sils@gmail.com o al telèfon 676.31.31.85 (millor per WhatsApp).

grayscale photo of baby feet with father and mother hands in heart signs