Col.laboradors

 

A Mirades es compta amb l’assessorament i col.laboració de varis professionals que es detallen a continuació i alhora es va ampliant la llista en funció de les necessitats i interessos tant de les famílies i els seus infants com de l’evolució que fa el propi projecte. Alhora es deixa la porta oberta a altres col·laboradors i persones voluntàries interessades en aquesta nova visió de l’acompanyament respectuós, la criança, educació i atenció a la petita infància.

 

Maria Goday

Promou espais on a través d’experiències vivencials podrem abordar el que ens incomode de la comunicació quotidiana que fem servir amb els infants/adolescents o entre adults.

També és un espai on el judici queda fora i a través de la confiança i el respecte podrem caminar per a fer aflorar una comunicació quotidiana més nodridora.

Mare, educadora social col.legiada núm. 9383, mediadora de conflictes, doula i acompanyant en la primera infància.

Facilitadora certificada en el mètode Com parlar als nens perquè t’escoltin, de Faber & Mazlish.

Actualment treballo en un espai de suport familiar, el Mima’m de Llavaneres.

Creadora del projecte de comunicació quotidiana http://www.mariagoday.cat

 

Contacte:

Tel. 689.92.23.92

escoltariparlar@gmail.com

http://www.mariagoday.cat

 

Eli Custo

Creadora de Conlos6sentidos, nutricionista que ofereix tallers i xerrades sobre BLW, alimentació saludable així com orientació i suport a les famílies que ho desitgin.

 

Contacte:

Tel. 640.88.76.39

info@conlos6sentidos.com

http://www.conlos6sentidos.com

 

Anna Iglesias

Docent, conferenciant, assessora familiar i formadora de famílies i docents. Formada en Educació Emocional i Intervenció Familiar Sistèmica.

 

Marta Homs

Especialista en reflexologia podal infantil, creadora de sabons i cremes naturals amb argila. Realitza tallers d’argila per a ús terapèutic i cosmètic així com xerrades i cursos sobre reflexologia podal infantil.

 

Contacte:

Tel. 637.50.28.77

martahomsgispert@gmail.com

 

 

Desiré Capataz

Creadora de Duerme_feliz, doula, educadora de massatge infantil, assessora de porteig i actualment especialista en el son infantil. Té una escola online i realitza cursos i xerrades.

Contacte:
duermefelizsinllorar@hotmail.com